30 dagers åpent kjøp | Gratis frakt over 599kr | 1-3 dagers leveringstid

Treningstightser fra Zoza.
ZOZA: Jeg fikk prøve tre forskjellige modeller og er superfornøyd med dem alle.

Lite føles verre under en treningsøkt enn en treningstights som glir ned, kryper opp steder den helst ikke skal være, og som viser uflatterende svettemerker.

Finnes den perfekte treningstightsen?

(Det kortet svaret er ja! Du finner den her )

Jeg har lenge slitt med å finne ett merke som jeg er 100% fornøyd med. For at jeg skal kunne trives i en treningstights må den innfri tre kriterier:

1. Den må ikke gli ned mens løper.

2. Den må være bevegelig, men stram nok til at den ikke kryper inn i kriker og kroker der den helst ikke skal være - samtidig som den ikke er så stram at det blir ubehagelig rundt magen.

3. Den bør helst unngå å vise svettemerker.

Det å skulle få alle kriteriene oppfylt har ofte kostet mer enn det har smakt. Men, nå, dere! Nå har jeg funnet et nytt favorittmerke som innfrir alle krav uten å koste skjorta.

Zoza

Zoza er en av de nyeste norske aktørene innen treningstøy for damer, og for å teste ut merket satte jeg tre av tightsene deres på prøve. Alle ble brukt på både løpeturer, karatetrening (under karatedrakten) og på dansetrening. Her er dommen:

Ribbed Tights Svart

 

Zoza
Ribbed Tighs Svart.

Denne sitter som et skudd og er utrolig bevegelig til tross for at stoffet er relativt tykt.

🏃 Løpetur
Tightsen sitter godt rundt livet og glir ikke ned. Det samme gjelder rundt bena. Stoffet sitter godt rundt anklene og glir ikke ned.

💃🏻 Dans
Superbevegelig og behaglig å ha på!

🥋 Karate
Angret med en gang på at jeg hadde den på, da det ble i overkant varmt under karatedrakten. Hensikten her var å sjekke for svettemerker etter trening, men denne er jo svart, så her er det ingenting å bekymre seg for!

Skeii Tights Blå

 

Zoza
Skeii Tights Blå

Dette er min nye favoritt!! Den sitter noe strammere enn modellen over, men er like bevegelig og behagelig. Jeg har av tidligere dårlig erfaring med lyse farger, for svettemerker syns så innmari godt, men ikke med denne. Sjekk ut de mange fargene den kommer i her

🏃 Løpetur
Sitter godt uten å gli verken opp eller ned.

💃🏻 Dans
En ny favoritt på dansetrening.

🥋 Karate
Her var jeg helt sikker på at den skulle være gjennomsvett rundt magen og på rumpa, men ingen tegn til svettemerker.

Orkla Tights Mørkegrå

 

Zoza
Orkla Tights Mørkegrå.

Dette stoffet! hva er det egentlig laget av? Stoffet er kjempemykt, pustenede og tynt. Her var jeg veldig bekymret for at den beryktede «cameltoen» skulle bli veldig fremtredende, men nei!

Denne følte jeg var litt «too good to be true» så jeg kastet den to runder i tørketrommelen - noe jeg aldri gjør med treningstøy. Men den er like fin og fast. Skal bestille flere av denne.

🏃 Løpetur
En drøm å løpe i. Du føler ikke at du har på deg bukse.

💃🏻 Dans
Ikke bare er den behagelig, men også stilig med mønstre og små hyll på leggene og på lårene. Ser faktisk utrolig bra ut med høye hæler.

🥋 Karate
10/10. Glemte at jeg hadde den på, stoffet puster veldig godt og etterlot seg ingen svettemerker.

Legg igjen en kommentar