Har du virkelig trent hvis det ikke renner svette av deg etterpå?

Ja, selvsagt har du det – det viktigste er tross alt å bevege kroppen. Men vi kan vel være enige om at det kjennes ekstra deilig når du har tatt skikkelig i? Når pusten svir og du begynner å bli rød i toppen?

Deilig, ja, sånn bortsett fra at T-skjorta klistrer seg til ryggen og magen. Du blir stående og dra diskret i den mellom intervallene eller settene, desperat etter litt luft mot huden.

Kjenner du deg igjen? Møt din nye bestevenn: en crop top for trening. Den er som kjærlighetsbarnet til en treningstopp og en sports-BH.

Den gir deg støtten du trenger, den gir huden rom for å puste, men den ser ikke ut som en BH. Nå trenger du ikke lenger fantasere om å vrenge av deg T-skjorta. Du kan bare spankulere ut fra garderoben i den akkurat passe anstendige crop-toppen din, innta tredemølla og svette i vei.

 

Hvis det fremdeles føles som et litt stort steg, har modellen vår Sira to lag, slik at det ser ut som du har på deg en matchende BH under. Namsen er et annet alternativ, med brede stropper og et supert materiale som puster svært godt. Hvis du liker å overraske, er Rena valget for deg. Denne magetoppen dekker godt på forsiden, men lar nesten hele ryggen være bar. Det ser utrolig stilig ut, og så kjennes det så herlig når du gir alt du har.

Crop-toppens naturlige partner er en tights med høyt liv. Alle våre croppede overdeler har en matchende treningstights, slik at du kan kjøre et komplett antrekk når du vil det.

november 16, 2021 — Zoza Admin

Legg igjen en kommentar