La oss bare slå det fast – den store trenden innen treningstøy i 2021 er den såkalte TikTok-tightsen.

Populariteten eksploderte på begynnelsen av året, og det er ingen tegn til at trenden er i ferd med å dø ut. Tvert om ser flere og flere ut til å få øynene opp for denne flatterende tightsen, for ærlig talt: Det vil vel alltid være trendy å ha fin rumpe?

Hvis du er en av dem som hører om trenden først nå, er det bare å lese videre og begynne å glede deg til de kommende treningsøktene dine. Det fantastiske med disse tightsene er at de har en scrunch-effekt som snurper sammen stoffet i sømmen bak, slik at rumpeballene separeres.

Det får rumpa di til å fremstå større, rundere og enda mer spretten.

Et perfekt eksempel på stilen er Sokse tights med høyt liv som går ned i en V bak. Disse tightsene har i tillegg et bikakemønster som gir en optisk illusjon som virkelig fremhever formene dine.

Det aller beste er å kombinere scrunch-tightsen med korte topper, slik at rumpa virkelig får skinne. Spesielt stilig er det å gå for et sett i samme serie, for eksempel Lyngen tights og langermet overdel. Den dempede, monokrome looken gjør at du ser slankere ut, mens den subtile fargebruken bak gjør stussen til et ordentlig blikkfang.

Du tenker kanskje at det føles rart med snurpingen der bak? Slapp helt av – de aller fleste tenker ikke engang over det. Og de som legger merke til at det kjennes annerledes, venner seg raskt til det og ender opp med å bruke scrunch-tightsen utenom trening også. Det er nemlig vanskelig å skulle ta av seg noe som får deg til å se så smashing ut.

november 11, 2021 — Zoza Admin

Legg igjen en kommentar