30 dagers åpent kjøp | Gratis frakt over 599kr | 1-3 dagers leveringstid

Scrunch Trenings Tights - Et Game Changer for Trening og Velvære

Scrunch Trenings Tights - Oppdag Fordelene ved å Trene med Støtte og Forming

Trening kan være en utfordring for mange, men vi har en løsning. Oppdag Scrunch Trenings Tights, en enkel måte å gjøre treningen mer morsom og effektiv på samme tid!

Få den Perfekte Rumpeformen med Scrunch Trenings Tights

Disse tightsene er spesielt designet for å forme og løfte rumpemusklene, slik at du kan oppleve den perfekte rumpeformen du alltid har ønsket. Men det er ikke alt, Scrunch Trenings Tights er også utstyrt med teknologi som støtter musklene under treningen, noe som gjør at du får en mer effektiv og skadefri trening.

 

Scrunch Trenings Tights - Teknologi som Støtter Muskelene

Hvordan fungerer dette mirakelet? Tightsene har en unik scrunch-teknologi som strammer musklene i rumpen, slik at du opplever en mer definert form. Samtidig støtter teknologien musklene under treningen, slik at du kan øke treningseffektiviteten og unngå skader. Oppdag fordelene ved å trene med støtte og forming - prøv Scrunch Trenings Tights i dag!

Scrunch Trenings tights med mønster

Scrunch tights fra zoza.no er perfekte for trening og å ha på seg i hverdagen. Disse trenings tightsene har et mønster som passer til enhver aktivitet enten du er ute eller inne. De er laget i et materiale som er både soft og stretchy, noe som gjør dem komfortable i alle slags vær. Disse tightsene har også et stort utvalg av farger og mønstre, slik at du kan finne det som passer deg best.

Fordelene ved å bruke Scrunch Trenings tights

Scrunch Trenings tights fra zoza.no gir treningsentusiasten mange fordeler. Her er noen av dem:

1. Komfort

Scrunch Trenings tights er laget av et mykt og strekkbart materiale som gjør det behagelig å bevege seg i. Dette gjør dem til et godt valg for å trene eller for å ha på seg i hverdagen.

2. Varmeisolering

Scrunch tights er gode isolatorer og hjelper deg å holde deg varm gjennom hele treningen. Dette er spesielt nyttig i kaldere vær.

3. Pusteevne

Materialet som tightsene er laget av tillater fuktighet å passere gjennom, noe som gjør at du ikke blir klam og ubehagelig. Dette er ideelt for trening.

4. Støttende

Scrunch tights er utformet for å støtte leddene og styrke musklene. Dette gjør det lettere å trene med mindre risiko for skader.

5. Stilig utseende

Scrunch tights kommer i et stort utvalg av farger og mønstre, slik at du finner det som passer best til din personlige stil.

6 mest søkte spørsmålene og svar om Scrunch Trenings tights

1. Hva er Scrunch tights laget av?

Scrunch tights fra zoza.no er laget av et strekkbart og mykt materiale som gjør det behagelig å bevege seg i.

2. Er Scrunch tights gode isolatorer?

Ja, Scrunch tights er gode isolatorer og holder deg varm gjennom hele treningen, spesielt i kaldere vær.

3. Pusteevne?

Ja, Scrunch tights tillater fuktighet å passere gjennom, slik at du ikke blir klam og ubehagelig.

4. Er Scrunch tights støttende?

Ja, Scrunch tights er utformet for å støtte leddene og styrke musklene. Dette gjør det lettere å trene med mindre risiko for skader.

5. Er Scrunch tights stilig?

Ja, Scrunch tights kommer i et stort utvalg av farger og mønstre, slik at du kan finne det som passer best til din personlige stil.

6. Er Scrunch tights komfortable?

Ja, Scrunch tights er laget av et mykt og strekkbart materiale som gjør det behagelig å bevege seg i.

Kort produktbeskrivelse for Scrunch Trenings tights

Scrunch tights fra zoza.no er perfekte for trening og å ha på seg i hverdagen. Disse trenings tightsene har et mønster som passer til enhver aktivitet enten du er ute eller inne. De har også et stort utvalg av farger og mønstre, er komfortable, varmeisolering, støttende og stilige.

Ribbed Trenings tights - Komfortable treningstights med god passform

Zoza.no Ribbed trenings tights er komfortable treningstigths som gir en god passform. Disse tightsene er laget av elastisk materiale som er ypperlig for trening, og har et modern design som passer til alle typer trening. Det elastiske materialet sørger for at du kan bevege deg fritt og få maksimal bevegelsesfrihet under trening. Det har også et vannavstøtende materiale som gjør at du ikke trenger å bekymre deg for at tightsen blir skitten eller fuktig.

 

Fordeler med Zoza.no Tights

ribbed zoza tights
Zoza.no Ribbed Trenings tights har mange fordeler, her er de 5 viktigste:
1. Funksjonell passform:
Zoza.no tights har en funksjonell passform som gir deg bevegelsesfrihet og støtte mens du trener. Materialet er elastisk og elastisk for å sikre at du får den beste passformen.
2. Pustende materiale:
Materialet i Zoza.no tights er et pustende materiale som sørger for at du holder deg komfortabel og tørr mens du trener. Dette gjør at du kan trene lenger og med mer energi.
3. Vannavstøtende:
Zoza.no tights har et vannavstøtende materiale som gjør at du ikke trenger å bekymre deg for at tightsen blir skitten eller fuktig under trening.
4. Design:
Zoza.no tights har et moderne design som passer til alle typer trening. Dette gjør at du kan se trendy ut mens du trener.
5. Pris:
Zoza.no tights er et rimelig alternativ som gir deg god kvalitet og komfort.

FAQ om Zoza.no Tights

1. Hvor holdbare er Zoza.no Tights? Zoza.no tights er laget av et slitesterkt materiale som er designet for å vare lenge.

2. Er det lett å vaske Zoza.no Tights? Ja, det er veldig enkelt å vaske Zoza.no tights. Det anbefales å vaskes for hånd for å bevare materialet.

3. Er Zoza.no Tights behagelig? Ja, Zoza.no tights er veldig behagelige å ha på seg. Materialet er elastisk og puster godt, slik at du holder deg komfortabel selv under intens trening.

4. Hvor god er passformen på Zoza.no Tights? Passformen på Zoza.no tights er veldig god. Materialet er elastisk og gir god bevegelsesfrihet mens du trener.

5. Er Zoza.no Tights egnet for alle typer trening? Ja, Zoza.no tights er egnet for alle typer trening. Det moderne designet passer til alle typer trening.

6. Er Zoza.no Tights rimelig? Ja, Zoza.no tights er et rimelig alternativ som gir deg god kvalitet og komfort.

Konklusjon

Zoza.no Ribbed Trenings tights er en komfortabel og stilig tights som passer til alle typer trening. Det pustende materialet sørger for at du holder deg komfortabel og tørr mens du trener. Det vannavstøtende materialet sørger for at du ikke trenger å bekymre deg for at tightsen blir skitten eller fuktig. Det elastiske materialet gir god bevegelsesfrihet og støtte. Zoza.no tights er rimelig og gir deg god kvalitet og komfort.

Treningstights dame med høyt liv: – Ser faktisk utrolig bra ut!

Treningstightser fra Zoza.
ZOZA: Jeg fikk prøve tre forskjellige modeller og er superfornøyd med dem alle.

Lite føles verre under en treningsøkt enn en treningstights som glir ned, kryper opp steder den helst ikke skal være, og som viser uflatterende svettemerker.

Finnes den perfekte treningstightsen?

(Det kortet svaret er ja! Du finner den her )

Jeg har lenge slitt med å finne ett merke som jeg er 100% fornøyd med. For at jeg skal kunne trives i en treningstights må den innfri tre kriterier:

1. Den må ikke gli ned mens løper.

2. Den må være bevegelig, men stram nok til at den ikke kryper inn i kriker og kroker der den helst ikke skal være - samtidig som den ikke er så stram at det blir ubehagelig rundt magen.

3. Den bør helst unngå å vise svettemerker.

Det å skulle få alle kriteriene oppfylt har ofte kostet mer enn det har smakt. Men, nå, dere! Nå har jeg funnet et nytt favorittmerke som innfrir alle krav uten å koste skjorta.

Zoza

Zoza er en av de nyeste norske aktørene innen treningstøy for damer, og for å teste ut merket satte jeg tre av tightsene deres på prøve. Alle ble brukt på både løpeturer, karatetrening (under karatedrakten) og på dansetrening. Her er dommen:

Ribbed Tights Svart

 

Zoza
Ribbed Tighs Svart.

Denne sitter som et skudd og er utrolig bevegelig til tross for at stoffet er relativt tykt.

🏃 Løpetur
Tightsen sitter godt rundt livet og glir ikke ned. Det samme gjelder rundt bena. Stoffet sitter godt rundt anklene og glir ikke ned.

💃🏻 Dans
Superbevegelig og behaglig å ha på!

🥋 Karate
Angret med en gang på at jeg hadde den på, da det ble i overkant varmt under karatedrakten. Hensikten her var å sjekke for svettemerker etter trening, men denne er jo svart, så her er det ingenting å bekymre seg for!

Skeii Tights Blå

 

Zoza
Skeii Tights Blå

Dette er min nye favoritt!! Den sitter noe strammere enn modellen over, men er like bevegelig og behagelig. Jeg har av tidligere dårlig erfaring med lyse farger, for svettemerker syns så innmari godt, men ikke med denne. Sjekk ut de mange fargene den kommer i her

🏃 Løpetur
Sitter godt uten å gli verken opp eller ned.

💃🏻 Dans
En ny favoritt på dansetrening.

🥋 Karate
Her var jeg helt sikker på at den skulle være gjennomsvett rundt magen og på rumpa, men ingen tegn til svettemerker.

Orkla Tights Mørkegrå

 

Zoza
Orkla Tights Mørkegrå.

Dette stoffet! hva er det egentlig laget av? Stoffet er kjempemykt, pustenede og tynt. Her var jeg veldig bekymret for at den beryktede «cameltoen» skulle bli veldig fremtredende, men nei!

Denne følte jeg var litt «too good to be true» så jeg kastet den to runder i tørketrommelen - noe jeg aldri gjør med treningstøy. Men den er like fin og fast. Skal bestille flere av denne.

🏃 Løpetur
En drøm å løpe i. Du føler ikke at du har på deg bukse.

💃🏻 Dans
Ikke bare er den behagelig, men også stilig med mønstre og små hyll på leggene og på lårene. Ser faktisk utrolig bra ut med høye hæler.

🥋 Karate
10/10. Glemte at jeg hadde den på, stoffet puster veldig godt og etterlot seg ingen svettemerker.

Tren komfortabelt og stilig med en treningsloongsleeve!

Trenings loongsleeve fra zoza.no er en komfortabel og stilig løsning for å holde deg varm og stilig når du trener. Med en treningsloongsleeve fra zoza.no har du et stilig og treningsvennlig plagg som kan brukes til enhver type trening. Loongsleevet er laget av mykt stoff som er behagelig å ha på seg, og som er designet for å bevege seg med deg mens du trener. Den er også slitesterk og holdbar, slik at den varer lenger.

Tren komfortabelt og stilig med treningsloongsleeve ZOZA

Forklaring av produktets bruk

Treningsloongsleeve fra zoza.no er et perfekt plagg å ha på seg når du trener. Loongsleevet er laget av mykt og komfortabelt stoff som beveger seg med deg mens du trener, og som holder deg varm og stilig når du trener. Den er slitesterk og holdbar, slik at den varer lenger. Den er også designet for å gi deg full frihet til å utføre ulike typer øvelser.

Fordeler med treningsloongsleeve

Treningsloongsleeve fra zoza.no har mange fordeler:

1. Comfort

Treningsloongsleeve fra zoza.no er laget av mykt og komfortabelt stoff som gjør det behagelig å ha på seg mens du trener.

2. Kvalitet

Treningsloongsleeve fra zoza.no er av høy kvalitet og slitesterk, slik at den varer lenger.

3. Bevegelsesfrihet

Treningsloongsleeve fra zoza.no gir deg full frihet til å utføre ulike typer øvelser.

4. Varme

Treningsloongsleeve fra zoza.no holder deg varm når du trener.

5. Stil

Treningsloongsleeve fra zoza.no har et stilig design som gjør at du ser bra ut mens du trener.

De 6 mest søkte spørsmålene og svar

1. Hvordan bruker jeg treningsloongsleeve fra zoza.no?

Treningsloongsleeve fra zoza.no er et perfekt plagg å ha på seg når du trener. Loongsleevet er laget av mykt og komfortabelt stoff som beveger seg med deg mens du trener, og som holder deg varm og stilig når du trener.

2. Hvilken kvalitet har treningsloongsleeve fra zoza.no?

Treningsloongsleeve fra zoza.no er laget av høykvalitetsmaterialer og er slitesterk og holdbar, slik at den varer lenger.

3. Hvor mye bevegelsesfrihet gir treningsloongsleeve fra zoza.no?

Treningsloongsleeve fra zoza.no gir deg full frihet til å utføre ulike typer øvelser.

4. Holder treningsloongsleeve fra zoza.no deg varm?

Ja, treningsloongsleeve fra zoza.no holder deg varm når du trener.

5. Er treningsloongsleeve fra zoza.no stilig?

Ja, treningsloongsleeve fra zoza.no har et stilig design som gjør at du ser bra ut mens du trener.

6. Er treningsloongsleeve fra zoza.no komfortabel?

Ja, treningsloongsleeve fra zoza.no er laget av mykt og komfortabelt stoff som gjør det behagelig å ha på seg mens du trener.

Kort produktbeskrivelse

Treningsloongsleeve fra zoza.no er en behagelig og stilig løsning for å holde deg varm og stilig når du trener. Laget av høykvalitetsmaterialer, er dette plagg slitesterkt og holdbart, og gir deg full frihet til å utføre ulike typer øvelser. Treningsloongsleeve fra zoza.no holder deg varm, stilig og komfortabel mens du trener.

Komfortabel og Stilig Trenings Crop Top

Leter du etter det beste trenings crop top fra zoza.no? Da har du kommet til rett sted. Zoza.no har et stort utvalg av trenings crop top, som er designet for å gi deg komfort, stil og kvalitet. Vi har stort utvalg av farger, størrelser og stiler tilgjengelige for å sikre at du finner det helt riktige trenings crop top for deg.

Fordelene med trenings crop top fra zoza.no

Trenings crop top fra zoza.no er laget av komfortable og pustende materialer som tørker fort og holder deg kjølig og komfortabel. De er designet for å gi deg den perfekte passformen og bevegelsesfriheten du trenger, mens du trener. De har også god støtte for å hjelpe deg med å holde deg stødig under treningen. Her er noen av de viktigste fordelene med trenings crop top fra zoza.no:

1. God støtte

Trenings crop top fra zoza.no gir deg god støtte og komfort, slik at du kan holde deg stødig og fokusert under treningen. De er også designet for å sikre at du har riktig passform, slik at du alltid får maksimal bevegelsesfrihet.

2. Pustende materiale

Alle trenings crop top fra zoza.no er laget av pustende stoffer som tørker raskt og holder deg kjølig. Dette er ideelt for de som trener mye, da det hjelper deg å holde deg komfortabel.

3. God kvalitet

Trenings crop top fra zoza.no er laget av høykvalitetsmaterialer som er designet for å tåle daglig bruk og vask. Materialene er også myke og fleksible, slik at du får maksimal bevegelsesfrihet.

4. Designet for komfort

Trenings crop top fra zoza.no er designet for å sikre at du får maksimal komfort og bevegelsesfrihet. Dette er ideelt for de som trenger ekstra støtte og komfort under treningen.

5. Stort utvalg

Zoza.no har et stort utvalg av trenings crop top tilgjengelig, slik at du kan finne noe som passer perfekt til din stil og behov. Det er også et stort utvalg av størrelser og farger tilgjengelig, slik at du kan finne akkurat det du leter etter.

Søkte spørsmål om trenings crop top fra zoza.no

  • Hvilken størrelse skal jeg velge for trenings crop top fra zoza.no? Svar: Størrelsen avhenger av hvordan du ønsker at crop topen skal sitte. Vi anbefaler at du måler deg selv og sammenligner målene med størrelsestabellen vår for å finne den perfekte størrelsen for deg.
  • Hvordan vasker jeg trenings crop top fra zoza.no? Svar: Vi anbefaler at du vasker crop topen din i kaldt vann og la den lufttørke. Dette vil hjelpe deg å bevare materialets kvalitet og farge.
  • Er trenings crop top fra zoza.no komfortable? Svar: Ja, trenings crop top fra zoza.no er laget av komfortable og pustende materialer som tørker raskt og holder deg kjølig og komfortabel.
  • Er det god støtte i trenings crop top fra zoza.no? Svar: Ja, trenings crop top fra zoza.no gir deg god støtte og komfort, slik at du kan holde deg stødig og fokusert under treningen.
  • Hvilke farger er tilgjengelig for trenings crop top fra zoza.no? Svar: Vi har et stort utvalg av farger tilgjengelig, inkludert svart, hvitt, grått, rosa, blått og mer.

Konklusjon

Trenings crop top fra zoza.no er et flott valg for de som leter etter et komfortabelt, stilig og kvalitetstopp til trening. De er designet for å gi deg god støtte og komfort, slik at du kan holde deg stødig og fokusert under treningen. Vi har et stort utvalg av størrelser, farger og stiler tilgjengelig, slik at du kan finne det helt riktige trenings crop top for deg.

januar 20, 2023 — Zoza Admin
Få en pangstart på 2022 - Zoza AS

Få en pangstart på 2022

Hvor mange ganger har du ikke sett denne eller en lignende overskrift? Og hvor stressende er det ikke å bli møtt av et skred av slike beskjeder idet dagen gryr 1. januar?

Den gode nyheten er at du glatt kan overse disse overskriftene, for forskning viser at pangstarter ikke egentlig er en god ide hvis du er ute etter å bygge nye vaner – for eksempel hvis du har lyst til komme i bedre form.

Den dårlige nyheten er at du bør begynne å legge om vanene allerede nå. Ja, det er fristende å ha 1. januar der som dagen det skal skje, men hvis du kjenner etter, vet du at det bare hindrer deg fra å ta grep.

Teknikken som bidrar til varig endring, er å begynne nå og i det små. Så hopp inn i treningstøyet og beveg på kroppen i ti minutter.

Sånn, nå har du begynt!

 

 

Videre viser forskning at du bør velge en aktivitet du faktisk liker, for det er jo den du kommer til å fortsette med. Det virker kanskje som at alle løper, men det skal ikke hindre deg fra å løfte vekter, danse, drive med roller derby eller roing.

Og du – velg treningstøy du liker, også. Er du kanskje litt dyrisk av deg? Prøv treningstightsen Bruri! Foretrekker du dempet komfort? Prøv Tinden treningstopp med lange ermer og matchende tights med høyt liv. Begge stilene passer utmerket enten du driver med yoga, styrketrening eller løping.

Et siste råd: Sett deg konkrete, overkommelige mål. Vi vil alle komme i bedre form, men hva betyr det for deg? Kanskje holder det å ha som mål at du skal fortsette å være aktiv i ti minutter hver dag. Gi deg selv muligheten til å nå dette målet over tid, og så kan du begynne å høyne det.

november 16, 2021 — Zoza Admin
Svett i vei (og se sexy ut) i en crop top - Zoza AS

Svett i vei (og se sexy ut) i en crop top

Har du virkelig trent hvis det ikke renner svette av deg etterpå?

Ja, selvsagt har du det – det viktigste er tross alt å bevege kroppen. Men vi kan vel være enige om at det kjennes ekstra deilig når du har tatt skikkelig i? Når pusten svir og du begynner å bli rød i toppen?

Deilig, ja, sånn bortsett fra at T-skjorta klistrer seg til ryggen og magen. Du blir stående og dra diskret i den mellom intervallene eller settene, desperat etter litt luft mot huden.

Kjenner du deg igjen? Møt din nye bestevenn: en crop top for trening. Den er som kjærlighetsbarnet til en treningstopp og en sports-BH.

Den gir deg støtten du trenger, den gir huden rom for å puste, men den ser ikke ut som en BH. Nå trenger du ikke lenger fantasere om å vrenge av deg T-skjorta. Du kan bare spankulere ut fra garderoben i den akkurat passe anstendige crop-toppen din, innta tredemølla og svette i vei.

 

Hvis det fremdeles føles som et litt stort steg, har modellen vår Sira to lag, slik at det ser ut som du har på deg en matchende BH under. Namsen er et annet alternativ, med brede stropper og et supert materiale som puster svært godt. Hvis du liker å overraske, er Rena valget for deg. Denne magetoppen dekker godt på forsiden, men lar nesten hele ryggen være bar. Det ser utrolig stilig ut, og så kjennes det så herlig når du gir alt du har.

Crop-toppens naturlige partner er en tights med høyt liv. Alle våre croppede overdeler har en matchende treningstights, slik at du kan kjøre et komplett antrekk når du vil det.

november 16, 2021 — Zoza Admin
Scrunch-tightsen er årets store vinner - Zoza AS

Scrunch-tightsen er årets store vinner

La oss bare slå det fast – den store trenden innen treningstøy i 2021 er den såkalte TikTok-tightsen.

Populariteten eksploderte på begynnelsen av året, og det er ingen tegn til at trenden er i ferd med å dø ut. Tvert om ser flere og flere ut til å få øynene opp for denne flatterende tightsen, for ærlig talt: Det vil vel alltid være trendy å ha fin rumpe?

Hvis du er en av dem som hører om trenden først nå, er det bare å lese videre og begynne å glede deg til de kommende treningsøktene dine. Det fantastiske med disse tightsene er at de har en scrunch-effekt som snurper sammen stoffet i sømmen bak, slik at rumpeballene separeres.

Det får rumpa di til å fremstå større, rundere og enda mer spretten.

Et perfekt eksempel på stilen er Sokse tights med høyt liv som går ned i en V bak. Disse tightsene har i tillegg et bikakemønster som gir en optisk illusjon som virkelig fremhever formene dine.

Det aller beste er å kombinere scrunch-tightsen med korte topper, slik at rumpa virkelig får skinne. Spesielt stilig er det å gå for et sett i samme serie, for eksempel Lyngen tights og langermet overdel. Den dempede, monokrome looken gjør at du ser slankere ut, mens den subtile fargebruken bak gjør stussen til et ordentlig blikkfang.

Du tenker kanskje at det føles rart med snurpingen der bak? Slapp helt av – de aller fleste tenker ikke engang over det. Og de som legger merke til at det kjennes annerledes, venner seg raskt til det og ender opp med å bruke scrunch-tightsen utenom trening også. Det er nemlig vanskelig å skulle ta av seg noe som får deg til å se så smashing ut.

november 11, 2021 — Zoza Admin